Neograničene poruke

Slanje i primanje poruka bez granica

VIP Značka

Slanje i primanje poruka bez granica

Neograničeni broj spojeva

Slanje i primanje poruka bez granica

Najbolji načini kako pronaći svoju pravu srodnu dušu

Imate bilo kakvo pitanje

Mi imamo odgovore

Proverite naša često postavljana pitanja

Kako da koristim Lovely Chat?

Sve što trebaš je da pošalješ ključnu reč Cao, svoje puno ime i prezime na broj 091 810 717 (cena je 2,34 KM po poruci).

Nakon samo nekoliko minuta primićete odgovor. Odgovor će da bude sažet jer je Lovely Chat limitiran na jednu poruku po pitanju što je 160 znakova.

Mogu li svi da koriste Lovely Chat?

Lovely Chat je dostupan korisnicima svih mobilnih mreža u Srbiji pa možeš da ga koristiš na bilo kojem mobitelu, bilo gdje. Pitanje Lovely Chat-u možeš da pošalješ i iz inostranstva ako tvoj uređaj ima internacionalni roming.

Mogu li da odgovaram na poruke?

Preporučujemo odgovaranje jer će to naš sistem da zabileži i spasi sve Vaše dodatne informacije.

Na koji način radi Lovely Chat?

Lovely Chat funkcioniše zahvaljujući inteligentnim ljudskim istraživačima i koristi vrlo sofisticiranu softversku aplikaciju sa golemom bazom podataka. Nakon slanja ključne reči, Lovely Chat će da prikupi što više informacijama o Vama, i kad budemo sigurni da imamo dovoljno informacija, dobit ćete kontakt broj vaše srodne duše.

Zašto nije stigao odgovor na moju poruku?

Ako je Lovely Chat iz nekog razloga primio tvoju poruku ali nije odgovorio u roku od sat vremena, postoji mogućnost da je tvoja poruka izgubljena u bespućima mobilne mreže. Pokušaj da pošalješ ponovo.